Usluge

Specijalizovani smo za većinu usluga koje se tiču prezentacije vaših ideja na netu.

Web dizajn

Ako ste se raspitivali o web dizajnu, sigurno ste culi za CMS. Cms je u suštini program kojim možete bez ikakvih problema i troškova mijenjati sadržaj web sajta, bez poznavanja web dizajna ili programiranja. Jednostavno i brzo, a omogućava vam uštedu na održavanju web sajta.

Naša osnovna djelatnost je izrada funkcionalnih, interesantnih, privlačnih i modernih web stranica. Naš cilj je da svaki naš klijent bude zadovoljan i ponosan na ličnu kartu svoje kompanije. Trudimo se da svaki projekat bude jedno novo lijepo iskustvo i da oduševimo i svoje klijente i klijente svojih klijenata.

Dizajn i održavanje veb sajtova
Redizajn postojećih sajtova
SEO optimizacija

Graficki dizajn

Potreban vam je logo? Na pravom ste mjestu. Naš kreativni tim tu je da ostvari bilo koju vašu zamisao ili da u potpunosti osmisli i kreira grafički identitet za posao kojim se bavite.

Privlačan logo ostavlja jak utisak na klijenta, ostaje mu u pamćenju i služi kao asocijacija na vaš posao i usluge koje nudite. Iz tog razloga, važno je kreirati moćan i upečatljiv logo. Dizajniramo logo, vizit karte, flajere, naljepnice za automobile…

INTERNET MARKETING

Za vas ćemo odraditi vrlo profesionalno i transparentno promociju Vaših usluga ili proizvoda. Internet marketing je vrlo zahtjevan posao koji zahtijeva praćenje novih tehnologija svakog dana.

Digitalni ili online marketing daleko je jeftiniji od marketinga putem ostalih medija. Možemo vam ponuditi vrlo učinkoviti marketing putem tri kanala:

Google AdSense
Google AdWords
Facebook